purui-1
purui-2
purui-3
about

purui

tentang Kami

Chengdu PuRui Polimér Téknik Co Ltd mangrupikeun salah sahiji produsen mesin daur ulang plastik ékstrusi, peralatan cuci sareng alat bantu anu aya di Cina. Langkung 500 sét, kami ngajalankeun sakumna dunya sareng ayeuna ngahasilkeun langkung ti 1 juta ton pelet palastik unggal taun.

Tambih deui
  • 2006
    Pendirian perusahaan
  • 15+
    Taun Pangalaman
  • 2000sqm+
    Daérah pabrik

purui

Kauntungan perusahaan

  • Téknologi

    Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.

  • Tim téknis anu kuat

    Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu saé, nyiptakeun intéligénsisi épisiensi kualitas luhur.

  • Ngahaja diciptakeun

    Perusahaan nganggo sistem desain anu maju sareng panggunaan manajemén sistem manajemen mutu internasional internasional ISO9001 2000.

Washed PE film granulating extruder

purui

Produk jual panas

  • Botol HDPE garis nyeuseuh garis saderhana Garis ngumbah tiasa disaluyukeun janten pondok sareng ngagaleuh paménta. Kalayan sertipikat CE. Garis cuci botol HDPE kami akumulasi seueur pangalaman tina proyék anu saleresna pikeun palanggan ti sakumna dunya. Botol HDPE asalna tina botol detérjen, botol susu jsb dina bal. Jalur cuci kami kumplit sareng pembuka bale, pemisah magnetik, prewasher, crusher, cuci gesekan sareng bak terapung sareng cuci panas, pamisah label, warna ...
    Tambih deui
  • Pidéo Produk: Bahan Pangolah Bahan: Bahan Pangolah: HDPE, LDPE, LLDPE, PP, sapertos pilem, kantong, serpihan, rol pilem, pilem peregangan, ngaleutikan pilem, pilem multi-lapisan, kantong kaos potongan-potongan Foamed PE, EPS sareng XPS: gulungan, tas, lambar, wadah tuangeun, buah bersih, nutupan Tekstil: serat PP, raffia, sutra, benang, anyaman kantong, kantong jumbo Fitur: Sistem pelletizing terpadu kompor ieu nguntungkeun bahan didaur tanpa pre-cutting Compacting janten dilengkepan kalayan klep cutter, anu dianggo f ...
    Tambih deui
  • TSSK séri nyaéta ko-puteran dobel / Kembar sekrup extruder Kotak gir anu langkung kuat, unsur-unsur sekrup anu langkung pas ngiangkeun TSSK rentang pamrosésan langkung fleksibel sareng jandéla operasi anu langkung lega. Kami ogé nyayogikeun solusi masing-masing numutkeun sarat anu disaluyukeun. Rupa-rupa unsur sekrup modular, tong, filtrasi lebur sareng sistem pelletizing bakal nguntungkeun tina investasi anjeun. Karakteristik téknis: Torsi tinggi: Ngalaksanakeun faktor kapasitas kotak gear> = 13 Presisi tinggi: Akurasi kaluar tina ...
    Tambih deui
  • Tunggal sistem extruder daur ulang sistem pelletizing SJ Series nyaéta sistem pelletizing daur ulang extruder tunggal nyaéta sistem anu khusus sareng dipercaya anu cocog pikeun daur ulang sareng pelletizing ulang. Éta ngagabungkeun fungsi plasticisasi sareng pelletizing kana hiji léngkah. Kayaning PE remuk, botol PP sareng gendang serpihan teras dikumbah sareng dicét pilem PE garing, ogé ABS, PS, PP tina palét limbah, korsi, alat-alat sareng sajabana Kapasitas tiasa janten sababaraha-100-1100kg / jam. Fitur peralatan: 1. Kanggo t ...
    Tambih deui
  • Pidéo Produk: 1000 kg / jam botol HDPE cuci garis tata ruang 1 Piring carjer 2 Bale pembuka ale 4shaft) 3 Pemisah magnetik 4 conveyor Belt 5 Trommel separator 6 Belt conveyer 7 Prewasher 8 Water filter screen 9 Water tank 10 Belt conveyer 11 Manual sorting platform 12 Sabuk conveyer 13 PSJ1200 Crusher 14 Horizontal screw carjer 15 Screw charger 16 Medium speed gesekan nyeuseuh 17 Tangki cuci A 18 Cuci gesekan kecepatan tinggi 19 Charger sekrup 20 Cuci panas 21 Cuci gesekan kecepatan tinggi 22 ...
    Tambih deui
  • Pidéo produk: PP, pilem PE sareng PP anyaman kantong sistem daur ulang Tata Letak: 1. Beling conveyer 2.Crusher 3. Pencucian gesekan horisontal 4. Kecepatan tinggi nyeuseuh 5. Tangki float 6. Screw loader 7. Machining mesin 8. Screw loader 9 .Floating washer 10.Srew loader 11.Prastzer alat pengering mesin cuci utama fitur: A.Horizontal gesekan Nyeuseuh Éta dirancang pikeun épéktip ngaleupaskeun keusik sareng labél iteuk dina pilem. Badé nambihan cai kanggo dikumbah. B. Nyeuseuh gesekan gancang Éta dirarancang ...
    Tambih deui
<
>
  • HDPE bottles detergent bottles and milk bottles washing line simple line plastic recycling machine
  • PP PE Film Recycling Extruder Machine with Shredding Agglomerator
  • TSSK series is Co-rotating double/Twin screw extruder
  • SJ Series is single screw extruder which can be su
  • HDPE bottles washing line
  • PP, PE film and PP woven bags recycling system

purui

Kasaksian

  • Monar Meng

    Pangalaman 13 Taun
    + 86-13018208126
    Monar.meng@puruien.com
  • Aileen. Anjeunna

    10 taun Pangalaman
    + 86-15602292676
    Aileen.he@puruien.com
  • Jennifer Qing

    7 taun Pangalaman
    + 86-15108254881
    Jennifer.qing@puruien.com
Tambih deui

purui

Jurnalisme

  • Why we need to recycle plastics

    Naha urang kedah ngadaur mulangkeunana ...

    Naha urang kedah ngadaur mulangkeunana plastik. Plastik penting pisan yén urang moal hirup tanpa éta. Dimimitian dipanggihan taun850 dina basa Inggris. Langkung ti 100 taun, éta dimana-mana sakitar urang di dunya. Ti bungkus kanggo tuangeun sareng kabutuhan kabutuhan sadidinten dugi ka kimia ...
    Tambih deui
  • PET bottle washing and recycling machine

    Ngumbah botol PET sareng didaur ...

    Botol PET PET konsumén Cuci sareng téknologi daur ulang botol PET ngumbah botol PET pas-konsumen saatos dikoléksi. Garis cuci botol PET nyaéta ngaleungitkeun kokotor (kalebet pamisahan labél, pemurnian permukaan botol, klasifikasi botol, panyabutan logam, sareng sajabana), ngirangan ...
    Tambih deui
  • How to choose plastic recycling granulator (extruder)?

    Kumaha milih daur ulang palastik ...

    Mimiti, palanggan kedah nangtoskeun bentuk sareng jinis bahan daur ulang, ogé meunteun kapasitas daur ulang (kg / jam). Éta léngkah inti milih mesin daur ulang. Sababaraha palanggan énggal sok gaduh salah paham kana mesin daur ulang palastik, anu tiasa ngadaur mulangkeunana sagala rupa plastik. Sabenerna, ngabedakeun ...
    Tambih deui
  • plastic film recycling washing

    nyeuseuh daur ulang pilem plastik

    Pilem plastik dihargaan sumberdaya sekundér dina pasar daur ulang. Pilem daur ulang tiasa seueur dianggo dina produksi rupa-rupa produk. Aya béntenna sareng bentuk, ukuran, kontén uap sareng kontaminasi tina pilem plastik runtah, Di pasar daur ulang, ...
    Tambih deui