page_banner

warta

Kisaran anyar mesin plastik sapertos PE sareng PPRpipes sareng pipa PVC

Saatos Festival Musim Semi anu panjang sareng bagja, urang badé damel deui.

 

Taun Anyar ieu kami parantos ngalegaan rentang produk.Ti mesin daur ulang plastik ka mesin nyieun produk plastik.Henteu ngan ukur garis cuci plastik, garis pelletizing, tapi ogé pipa PVC, PP, PE PE-RT PPR sareng mesin pembuatan profil.Kami gawé bareng Beier dina mesin anyar pikeun pipa PVC, PP, PE PE-RT PPR sareng mesin pembuatan profil.

 

Pipa sareng mesin pembuatan profil dewasa sareng téknologi luhur.Aranjeunna parantos diékspor ka sakumna dunya, kalayan jasa saatos jual dewasa sareng jasa sateuacan dijual.Simkuring miharep kami nawiskeun Anjeun boh konsumén anyar atawa konsumén biasa proyek dipercaya jeung satisfying.

 

Dina daur ulang plastik sareng mesin pembuatan plastik, kami bakal nawiskeun anjeun rencana anu pangsaéna sareng cocog sareng harga anu saé pikeun anjeun ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah daur ulang plastik sareng produk anyar anu ngembang.

 

Di handap ieu sababaraha rinci mesin pikeun rujukan anjeun:

1.PE solusi ékstrusi effiviency tinggi speed tinggi

 

  • The rungkun spiral optimum kacida ngaronjatkeun kaluaran extruder
  • Sistim kontrol hawa akurat ensures kinerja lebur bahan
  • Desain screw unik ngahontal plasticizing hadé jeung produk kualitas luhur
  • Kotak gear anu dirarancang kalayan leres kalayan torsi tinggi granrantee jalan stabil
  • H Pigura seukeut pikeun ngurangan geter extruder
  • Sistem operasi canggih PLC sadar sinkronisasi sareng produk kualitas luhur.
  • Ngadopsi suhu cai otomatis sareng kontrol tingkat sareng saringan mandiri khusus dina tank vakum sareng penyejukan
  • Tawarkeun unit haul-off anu stabil sareng 2-12 hileud
  • Nyadiakeun ragaji jeung chipe pilihan motong bébas
  • Konsumsi énergi anu rendah sareng kinerja anu saé sareng pangropéa anu gampang

 

 

Modél Rentang pipa Modél extruder Daya motor extruder (kW) Max kaluaran (Kg/h)
BRD -63 20-63 BRD60/38 90 450
BRD-110 20-110 BRD60/38 110 500
BRD-160 40-160 BRD60/38 110 680
BRD-250 50-250 BRD75/38 160 1000
BRD-450 160-450 BRD90/38 250 1100
BRD-630 280-630 BRD90/38 280 1300
BRD-800 315-800 BRD120/38 315 1300
BRD-1200 500-1200 BRD120/38 355 1400
BRD-1600 1000-1600 BRD90/38 & BRD90/38 250+250 2000
BRD-2000 1000-2000 BRD90/38 & BRD90/38 280+280 2200

 

2.Multi-lapisan jalur produksi pipa PP-R

Garis ieu parantos hasil diolah di Jerman sareng Wétan Tengah, lega wareg sareng disatujuan ku para nasabah.

 

Pipa PPR tiasa dianggo pikeun pemanasan lantai, pemanasan sentral padumukan sareng industri, transportasi industri (cairan kimia sareng gas), transportasi cai nginum, aplikasi khusus, transportasi cai panas sareng tiis.

Kaunggulan:

  • The extruder screw adopts L / D = 38, sirah campur kode ganda, struktur dipisahkeun, nyieun plastik bahan ngalembereh ku 100% saméméh ngasupkeun sirah touch.Buka alur spiral dina tungtung feed pikeun ningkatkeun hasil ku 30%
  • Sirah kapang ngadopsi desain spiral tanpa fenomena hysteresis, anu tiasa ningkatkeun kualitas bahan pipa.Leungeun baju tetep mangrupikeun desain disk khusus, jaminan pipa ékstrusi gancang
  • kotak vakum ganda sagemblengna bebas kontrol jeung ngoperasikeun sakumaha merenah sakumaha garis tunggal
  • The traktor dual sagemblengna bebas kontrol, sakumaha merenah pikeun operasi salaku garis tunggal, jeung alat wates lagu luhur, nu bisa mastikeun roundness of pipe nu.
  • Cutter ganda nyaéta motong bébas chip kalayan kontrol lengkep bebas sarta gampang pikeun beroperasi.

 

Parameter utama:

Modél   60/38 75/38 90/38 120/38
Aplikasi Bahan atah Kapasitas maksimum
Pasokan cai sareng gas PE 500 650 1100 1350
Lapisan antistatik PR-RT 400 600 1000 1200
Pas pipa PPR 350 520 800 1100
Drainase jeung Kotoran PP 350 520 800 1000

 

3. Mesin pipa PVC

Aplikasi: tekanan pipa cai, sistem pipa kokotor, sistem pipa drainase, alat-alat listrik jeung pipa rékayasa telekomunikasi

 

Parameter téknis utama

 

Diaméter pipa

16-40 pipa ganda

16-63 pipa ganda

50-160

75-250

110-315

160-450

315-630

Extruder awak kembar kerucut

SJZ51/105

SJZ65/132

SJZ65/132

SJZ65/132

SJZ80/1156

SJZ80/156

SJZ92/188

Motor utama (kW)

18.5AC

37AC

37AC

37AC

55AC

55AC

110AC

Kapasitas maksimum

100-120

280-350

280-350

280-350

400-550

400-550

700-800


waktos pos: Feb-14-2022